Izvor:
26.04.2017 u 21:47
0

Lidija Vukićević progovorila o karijeri: NE DOBIJAM ULOGE JER SAM SUVIŠE LEPA!

Želela bih da me poružne i da me naprave starijom. To je izazov, pa to je moj posao – rekla je prelepa glumica u intervjuu.

Lidija Vukićević jedna je od srpskih najlepših glumica.

Budući da neki ljudi kažu da lepota u glumačkom poslu predstavlja najveći teret, i da reditelji nekad mogu da kažu “šta će meni lepa glumica, ona mora da nije talentovana”, zanimalo nas je kakvo je Lidijino mišljenje po tom pitanju.

To je problem svih reditelja što time zanemaruju šminkere, i vljasuljare, i kostimografe i sve. Uvek sam govorila zašto ja ne bih mogla da igram Petriju u filmu “Petrijin venac”. Oni su rekli: “Gde ti da igraš?”. Zašto? Postoje perike, postoji sve. Dobar reditelj od glumice koja izgleda tako i tako izvuče potpunu kontru. Ali nisam srela baš takvog reditelja – iskrena je glumica.

Lidija je navela da bi pristala da je naprave ružnom zarad neke uloge.

Apsolutno da. Želela bih da me poružne i da me naprave starijom. To je izazov, pa to je moj posao. Gluma je igra i proživljavanje tuđih sudbina, ulazite u neke druge godine. Što ste stariji sa više iskustva, to bolje uloge pravite. Tako da sve što je na raspolaganju, igrala bih… – rekla je ona.

Za sam kraj, pitali smo Lidiju Vukićević da li je njena uloga Violete u “Boljem životu” nagrada ili kazna za njen glumački rad.

Uvek nagrada. Ne može da bude kazna nešto što me je upoznalo sa celom bivšom Jugoslavijom. To je nagrada. Nagrada da sam napravila kontakt sa mnogim ljudima, da sam napravila sebe kroz tu ulogu. Ne može da bude kazna. Ja volim “Bolji život” i celu tu ekipu i nikada nisam bežala od Violete. Violeta je uloga kojom sam ja napravila karijeru. Doduše, ne mogu da zanemarim “Žikinu dinastiju”, Čalića velikog (reditelja “Žikine dinastije” Zorana Čalića). Tu sam se nekako prvi put predstavila publici, ali u svakom slučaju sve su to moje nagrade i volim sve te uloge – zaključila je Lidija.

Telegraf
Foto: Instagram/vukiceviclidija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter