Izvor:
09.05.2017 u 08:17
0

USPAVALA RAŠU, PA ZBRISALA U IZLAZAK: Goca Tržan ludovala po splavovima!

Goca Tržan je proteklog vikenda izašla u provod, i to noćni! Pevačica je smestila u krevete ćerku Lenu i supruga Rašu, a zatim s prijateljima krenula na otvaranje letnje sezone beogradskog splava.

Iako ne voli noćne izlaske, Goca nije odolela toj žurki, a na „Šejku“ su joj se pridružili i brojni prijatelji s kojima je đuskala i pila, ali samo bezalkoholne koktele!

Generalno ne volim noćne izlaske i uvek radije biram film i krevet, ali postoje izuzetne situacije i ovo je jedna od njih. Sjajno sam se provela, uopšte mi nije žao što sam izašla po kiši i hladnoći – kaže Goca za Kurir.

Kako Raša Novaković reaguje na njene izlaske, nije želela da kaže, samo se slatko nasmejala.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter