Izvor:
09.05.2017 u 13:57
0

PORODIČNA DRAMA MARKA BULATA: Dobio ćerku pre 3 meseca, sve vreme bila u INKUBATORU!

Marko Bulat u februaru je postao otac, a ovu radosnu vest je krio od medija jer je beba rođena prevremeno.

Marija Bulat, pevačeva supruga porodila se 17.februara i od tada traje drama u njihovoj porodici, jer je bebica poranila i sve ovo vreme je u inkubatoru.

Supružnici su prethodnih meseci plakali i od sreće i od straha. Bulat je presrećan što je postao tata, ali je veoma zabrinut za ćerkicu, koja je rođena tri meseca pre termina. Odmah su je smestili u inkubator.

Bulativi su sve ovo vreme uspešno krili novosti, kako bi izbegli medijski pritisak.

– Trudili su se da se ne odaju, i to su sve do sad uspevali. Mediji su nešto načuli u martu, ali su informacije koje su tada stigle bile da je Marija Bulat trudna. Niko nije znao da se porodila u šestom mesecu! Beba još nije ojačala dovoljno da bi napustila bolnicu, i to veoma brine Marka i Mariju. Brat mi je rekao: "Svaki dan se molim za moju malenu". Valjda će sve da bude u redu – priča jedan od izvora.

Više puta smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačem, ali on nije odgovarao na pozive.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter