Izvor:
09.05.2017 u 16:27
0

LEPA BRENA KONAČNO PRIZNALA: Kornelije Kovač je najvažniji čovek u mojoj karijeri!

Koncert Kornelija Kovača u Narodnom pozorištu sinoć je uveličala i Lepa Brena, koja je otkrila da je autor pesama "Mače moje", "Sitnije, cile, sitnije", "Janoš" i drugih, najzaslužniji za njenu blistavu karijeru!

– Kornelije je najvažniji čovek u mojoj karijeri, a nije ih bilo mnogo. Za mene je napravio nekoliko hitova koji su i posle 30 godina aktuelni. Čast mi je što me je pozvao večeras – rekla je za Kurir Brena.

Zanimljivo je da je Brenine prve hitove, među kojima su "Čačak, Čačak", "Mile voli disko", "Duge noge" i "Dama iz Londona", napisao Milutin Popović Zahar, međutim, on ne vidi ništa sporno u ovoj izjavi folk zvezde.

– Brena je u pravu za sve što kaže – lakonski je dogovorio Zahar kada smo ga pozvali za komentar.

Izvor: Kurir/Happytv.rs

Foto: Instagram/lepabrenaa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter