Izvor:
09.05.2017 u 17:40
0

GORICA NEŠOVIĆ PROZVALA BIVŠEG MUŽA: Loka mi nikad nije dao alimentaciju!

Gorica Nešović iz braka sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom marketinške agencije koji je nedavno dospeo u žižu javnosti jer ga je reper Stefan Đurić Rasta fizički napao zbog svađe oko autorskih prava, ima sina Marka koji je već odrastao, a iako se pisalo da su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima, izgleda da Loka Gorici nikada nije dao novac za alimentaciju!

Naime, voditeljka koja još nosi prezime oca svog deteta, u blogu pod naslovm Alimentacija na Fejsbuk stranici Allme, napisala je doslovce:

– Ne postoji dete koje ne trpi, jer to može da traje godinama, a ne postoji garancija da će alimentacija stići. Ni meni nikada nije stigla. Imam ja taj sporazumni papir na kome sve lepo piše a počinje sa "U ime naroda…" Kakvo licemerje. Muka.

Ovim povodom pozvali smo Goricu za komentar, međutim, ona se nije javljala, a sudeći po njenom tekstu, sina Marka, koji sada ima 21 godinu, izdržavala je sama. Inače, Nešović se posle razvoda ponovo oženio.

Izvor: Happytv.rs

Foto: Twitter/alojz, Twitter/@Lokica1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter