Izvor:
16.05.2017 u 17:38
0

SINAN U SUZAMA ZBOG SINA: Ispričao kako su ga izrešetali sa 4 metka! (video)

Živa legenda narodne muzike sa suzama u očima u emisiji "Goli život" TV Happy pričao je o sinu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva najboljeg prijatelja.

I dok se u medijima svakodnevno oglašavaju oni koji su na estradi nekoliko meseci ili tek nekoliko godina, žive legende kao što je Sinan Sakić pojave se tek onda kada se u njihovom privatnom životu dogodi skandal ili nesreća koja zavredi medijsku pažnju.

Upravo o tome pričao je Sinan u velikoj ispovesti o sinu Rašidu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Kako kaže Sinan, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga. Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posetu. Jednom, i nikad više.

– Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada…a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voleo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda – počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

– Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa, bre… On je pucao i to se desilo… Ali, to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice… Šta da kažem, ajde? – sa knedlom u grlu i suzama u očima ispričao je Sinan.

Sakić se u tom trenutku nalazio na koncertu u Švajcarskoj.

– Javio mi je jedan moj drug. Kaže “brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog…” Šta kažeš?! Kaže “i on je u bolnici, četiri metka ima u leđima”. Počeo ja da plačem, je*em ti koncert i je*em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pevam, smejem se… Siđem dole – plačem ko dete. Znaš ono kad…sram te da izađeš na ulicu. A onda izađem na ulicu a kažu “pa šta sad, svi su krivi, i njega su pokušali da ubiju”… Nikad to niko nije ispričao, nikad! – zaključio je Sinan, koji će 3. juna održati koncert na Tašmajdanu.

Izvor: Telegraf.rs/Happytv.rs

Foto: Youtube Printscreen Goli Zivot Tv Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter