Izvor:
16.05.2017 u 18:38
0

SIMON ZGROŽEN: Milica je tokom naše veze slala GOLE SLIKE drugim muškarcima!

Gole fotografije Milice Dabović, koje su juče procurele u javnost podigle su veliku prašinu,a sada se tim povodom oglasio i njen bivši dečko Šime Šiklić Simon.

On tvrdi da ga više ništa ne iznenađuje kada je ona u pitanju.

"Meni takve fotografije nikad nije slala. To što je radila pokazuje samo kakva je kao osoba. Više nemam komentar na Milicu Dabović uopšte, niti na njene postupke. Šta imam ja sa tim što je ona tokom naše veze slala gole fotografije drugim muškarcima? To govori o njoj, a ne o meni. Uopšte nisma iznenađen, verovatno je želela da pridobije nekog lika za seks, pa je odabrala taj način. Ovo je još jedan primer kakva je zapravo i da je sve ono što je pokušala meni da napakuje izmišljotina. Ne znam kako je samo nije bilo sramota da to radi, ma kada sam video fotke , samo što nisam povratio", rekao je Šiklić.

Dok su njih dvoje bili u vezi Simon joj nikad nije tražio da mu pošalje ovakve fotografije, jer nije tako gledao na nju.

"Šta me briga za tamo neku Milicu Dabović? Nisam joj nikad tražio fotografije, zašto bih joj tražio kada sam imao sve što sam poželeo. Svi mi odlično znamo kakve devojke šalju fotografije drugim muškarcima dok su u vezi", zaključio je Šilikić.

On je otkrio i da je već uspeo da nađe novu devojku, s kojom je za sada srećan.

"U Kanu sam sa svojom lepšom polovinom. Svi me pitaju ko je ta devojka, ali ne želim da otkrivam. Ona nije poput Milice, da želi da se na svaki mogući način eksponira u javnosti i da je željna medijske pažnje", kaže Simon, dok se bivša košarkašica još nije oglasila povodom fotografija koje su procurile u javnost.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter