Izvor:
16.05.2017 u 18:57
0

KRENUO MAJČINIM STOPAMA: Stefan Živoinović snima duet sa Anastasijom?

Brenin stariji sin Stefan Živojinović definitivno je rešio da krene majčinim stopama. On u studiju završava svoje prve dve pesme koje su za njega radili Dragan Brajović Braja i Peđa Medenica.

Kako smo saznali, Stefanova prvobitna ideja bila je da snimi duet sa Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović i tako se premijerno predstavi publici, pošto i ona uskoro započinje pevačku karijeru.

Stefan je već snimio dve pesme, i kako kaže, to je neki muzički pravac u kojem se on odlično snalazi, mada je rekao saradnicima da bi voleo da izvodi numere slične onima kakve ima Saša Matić. Ovih dana radi vredno u studiju i pitanje je dana kada će biti promocija njegovih pesama, međutim, i dalje mu je žao što nije prvo snimio duet sa Anastasijom”, otkriva izvor blizak Stefanu.

Star
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter