Izvor:
16.05.2017 u 20:43
0

Obolela misica progovorila o raskidu: SVE MU JE OPROŠTENO, NADAM SE DA ĆE…

Nekadašnja misica Dijana Milojković potvrdila je da su ona i Stefan Karić okončali svoju romansu. Ovaj par postao je inspiracija mnogima, pošto je Stefan istetovirao Dijanin lik na svom telu, i obrijao glavu kada je i njoj opala kosa zbog lečenja od raka. Nažalost, njihova ljubav nije potrajala, ali Dijana kaže da su ostali prijatelji.

Stefan i ja smo u dobrim odnosima jer smo za vreme koje smo proveli zajedno postali pre svega dobri prijatelji. Ništa mu ne zameram, niti bih ikada mogla da mu zamerim šta god on uradio, nakon svega sto sam proživela i preživela sa njim, a i on sa mnom. Bio mi je neizmerna podrška. Od prvog dana smo bili tu jedno za drugo, na čemu sam mu zahvalna, a verujem da će tako i ostati – rekla je Dijana, te dodala da su se ove emotivne promene ostavile posledice po njeno zdravlje.

Poslednja tri meseca su bila jako stresna za mene, što se negativno odrazilo na moj organizam. Najpre sam slomila ruku, a između ostalog i krvna slika mi se znatno pogoršala. Iz tog razloga se trudim da što više vremena provodim na planini. Čekam kontrolu, živam u prirodi, odmaram i psihu i telo i mogu vam reći da mi jako prija, da se već osećam bolje i sigurna sam da će se rezultati poboljšati – kaže Dijana, te dodaje da je uprkos svemu i dalje nasmejana i optimistična. Zbog svega toga ona neko vreme nije bila aktivna na svom blogu jer je želela da se posveti sebi.

Blic
Foto: Instagram/dijanaslife

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter