Izvor:
17.05.2017 u 19:27
0

OLIVERA KATARINA LJUTA NA KORNELIJA KOVAČA: Ja sam mu pomogla, a on me zaobilazi!

Glumica i pevačica Olivera Katarina uputila je oštre reči slavnom kompozitoru Korneliju Kovaču.

Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić, ona je izjavila da Kovaču zamera što je nije pozvao na svoj veliki koncert koji je nedavno održan u Narodnom pozorištu.

– Jednom sam na festival u inostranstvu povela Kornelija Kovača u želji da mu pomognem da plasira svoju muziku. On mi je naravno vratio to tako što je moje pesme dao drugim pevačima da pevaju. A mene je zaobišao već po drugi put. Ne znam što je to uradio, valjda misli da je moje vreme prošlo. A još pored toga smatra da su sada neki aktuelniji, pa im je dao moje pesme koje sam ipak ja proslavila. Na primer "Sedim u jednom pariskom lokalu", zar nije to vezano za mene? I baš je ružno što me nije zvao – poručila je Olivera.

Pesmu "Sedim u jednom pariskom lokalu" pored Olivere Katarine otpevale su i Lepa Brena i Lola Novaković.

Izvor: Blic.rs

Foto: Twitter / info centrala, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter