Izvor:
18.05.2017 u 17:34
0

ŠOKANTNO PRIZNANJE LEPE LUKIĆ: ABORTIRALA SAM SA 24 GODINE!

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić otvoreno je ispričala o temi koju je dugo izbegavala.

Bilo vas je dosta po tabloidima, pogotovo oko abortusa o kojem je prčao vaš bivši muž Vlada Perović?

– Ma koji crni bivši muž?! Kakve veze abortus ima sa njim, ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo.

Znate li da mnoge vaše koleginice sve više posećuju vračare i petljaju sa crnom magijom?

Bave se time zato što su nesrećne, eto zato! Bolje da se bave đokom umesto što se tome okreću. Nekad je bilo sramno sve ovo što se danas radi! Javno pričaju o tome da se bave prostitucijom, ne kriju da idu kod vračara… A šta li će sledeće biti, ne znam, ne bila im ja u koži!

Izvor: star
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter