Izvor:
18.05.2017 u 16:38
0

NE VRAĆA SE U SRBIJU: Vlada Stanojević se ŽENI AMERIKANKOM ZBOG PAPIRA!

Vladimir Stanojević skoro dve godine živi i radi u Americi. Nakon skandala, kada je voditelj navodno, pretukao tadašnju verenicu Anamariju Žujović, on je spakovao kofere i otišao preko bare. Kako saznajemo Vlada za sada ne planira da se vrati u Srbiju već će uskoro stati na ludi kamen.

Ne iz ljubavi, već zbog papira koji su mu neophodni za život, Vlada se ženi Amerikankom.

– Vlada radi u Los Anđelesu kao menadžer u jednom hotelu koji organizuje dnevne žurke. Ima prijatelje tamo, našao je i devojku sa kojom je dogovorio brak kako bi imao mogućnost da dobije njihove papire. Naravno, to neće biti brak iz ljubavi, poznajte tu devojku dugi niz godina, i ona će mu to učiniti – rekao je Vladin prijatelj.

Stanojević na ovo kaže – Ja više nisam javna ličnost! Živim i radim u Americi i tako će biti i u budnoćnosti. Naravno da mi nedostaje porodica i prijatelji, ali čujemo se, gledamo se preko skajpa i vajbera, tako da je sve ok.

Izvor: stars
Foto: Instagram/vladimirstanojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter