Izvor:
18.05.2017 u 16:51
0

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE NA METI PSIHOPATE: Umrla sam kada mi je poslao poruku „Zaključaj dva puta“!

U poslednje vreme ćerka Goce Božinovske, prolazi kroz pakao. Kako nam se požalila Jelena Vučković, mesecima je proganja nepoznati muškarac.

Naime, bukvalno ne prestaje da je zove, na minute joj šalje poruke, a sve profile ne društvenim meržama zatrpava joj postovima. Međutim, mlada pevačica je u početku sve ignorisala, ali kap koje je prelila čašu bio je SMS u kom je manijak upozorava da dva puta okrene ključ u bravi.

Tada se Jelena požalila policiji – Ježim se pri pomisli na poruke koje mi je ta osoba slala! U početku se nisam plašila, samo sam ga kulirala. Ali, jedne večeri, dok sam sama sedela u stanu, stigla mi je poruka da dva puta zaključam vrata. E tada sam hela da umrem pošto sam zaista samo jednom okrenula ključ a inače ga uvek dva puta okrećem. Tada sam rešila da odem u policiju i sve prijavim.

Pre toga sam tu osobu blokirala na sedamsto profila, menjala sam čak i broj telefona ali nije vredelo. Trudim se da ne ostajem sama, plašim se. Imam osećaj da me u stopu prati. Zna sva moja kretanja a ja samo želim da svemu dođe kraj, da me ostavi na miru – iskrena je Jelena Vučković.

Izvor: stars
Foto: Twitter/proglasba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter