Izvor:
21.05.2017 u 00:19
0

OD NJEGA OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Dženan Lončarević opleo po kolegama! (foto)

Dženan Lončarević važi za jednog od pevača koji nikad nije bio u centru skandala, a sada je svima dao do znanja u čemu je razlika između bavljenja muzikom i estradom.

Naime, na pitanje kako uspeva da ostane dosledan sebi u moru hiperprodukcije i ovih čudesa što slušamo, Dženan je imao zanimljiv odgovor.

– Da prevrćem očima još ili… – našalio se on, a onda odlučio da odgovori i svojim rečima oduševio sve.

– Ne smeta meni ništa, da me ljudi pogrešno ne shvate. Ja sam samo protiv svega onoga što prezentujemo budućim generacijama, a što je nemoralno i krši se sa pravilima kućnog vaspitanja, sa svim onim što je lepo, što je život – objasnio je on.

Njemu se ne dopadaju mnoge pesme koje su danas hitovi, a za to ima i svoje razloge.

– Čujem i mnogo finih melodija, ali i svašta nešto što ne mogu da razumem. Čast svima koji se bave poslom koji se zove estrada, a malo je onih koji se bave muzikom. Ja se bavim muzikom – iskren je bio Dženan u emisiji "Gold – Subotom popodne".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter