Izvor:
21.05.2017 u 02:12
0

BEBEK STARTOVAO GOCU TRŽAN: Šta meni fali kad me Željko muva? (foto)

Hit Željko na proslavi šapnuo Tržanki da bi bilo bolje da su sami na mirnijem mestu, zbog čega se ona požalila suprugu Raši.

Željko Bebek (71) muvao je Gocu Tržan (42), i to pred očima supruge Ružice.

Oni su nedavno sedeli za istim stolom na jednoj proslavi u Sarajevu. Pevač je iskoristio to što je Tržanka bila bez muža Raše, pa je počeo da je muva.
– Bebek je šapnuo Tržanki na uvo kako bi sve bilo lepše da su njih dvoje sami na nekom drugom, mirnijem mestu. Goca ga je prvo čudno pogledala, a onda je počela da se smeje. Nije znala da li se Željko šalio ili je mislio ozbiljno. Kad joj je namignuo i pomilovao je po kosi, shvatila je da je reč o šali – kaže izvor s lica mesta.

Pevačica je odmah uzela telefon u ruke i poslala Raši poruku. Ispričala mu je šta joj se dogodilo, a onda ga je pitala da li je toliko propala pa je Bebek startuje.

Pozvali smo Gocu za komentar.
– Stvarno je bilo izuzetno dobro veče i ludo društvo. Bebek se šalio sa mnom. Poslala sam Raši poruku da on sedi pored mene i da sam zabrinuta za sebe, s obzirom na to da sam bila najmlađa u tom društvu. Raša se nasmejao i odgovorio mi: „Boli te uvo, Bebek je ultra mega faca – izjavila je pevačica.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter