Izvor:
22.05.2017 u 20:03
0

SINAN TUŽI MILETA BASA I PORUČUJE MU: Lažeš kako zineš, godinama si me pljačkao!

Sinana Sakića povredile su uvrede koje je na njegov račun izneo osnivač Južnog vetra Mile Bas.

Pevač, koji će 3. juna održati koncert na stadionu Tašmajdan, uzvratio je bivšem saradniku, koji ga je nazvao lažovom i prevarantom.

– Plakao sam kad sam čuo šta si ispričao. Mislio sam da je moguće da kao ljudi ostanemo dobri. Ali s tobom je to nemoguće. Lažeš kako zineš! Sram te bilo tvojih godina! – počeo je Sakić i nastavio:

– Kažeš, Mile, da si ti Južni vetar i da si nas stvorio, vukao na grbači. A koju si ti to pesmu sam napravio? Pera Zdravković i Sava Bojić su od 1983. pravili sve aranžmane. Ti si samo svirao bas. A Šemsa, Dragana, Kemal, Mile i ja smo to otpevali, dali svoj pečat pesmama. Ali ti to ne poštuješ – kaže Sinan i objašnjava:

– To sam video kad sam poslednji put bio u tvojim kancelarijama. Nema naših slika, čak ni Luisa, ali zato ti stoje veliki posteri Vendi i Vesne Rivas. Pa ako smo mi nebitni i ti si jedini koji nešto znači, što od njih dve nisi napravio zvezde? Što Rivasova nije nova Šemsa, a Vendi nova Dragana? A mi svi imamo karijere i hitove i posle tebe. Ali to tebe boli, izgleda. To, i što više ne možeš da nas pljačkaš, kao nekad.

Sinan tvrdi da za svoje reči ima i svedoke.

– Mija, direktor "Diskosa", reći će ti koliko je davao za naša izdanja. I moja supruga je bila prisutna kada si odnosio milione nemačkih maraka i švajcarskih franaka u tašni iz "Diskosa". Mi ih nismo videli, ni dinara. I ti onda imaš obraza da se pojaviš i da lažeš i pljuješ po nama – zaključio je Sakić.

A šta Mile Bas kaže na ovo? Kada ga je novinar portal TV Hepi pozvao da da komentar, on je prvo rekao da je pročitao šta je izjavio Sinan, ali nije hteo da odgovori ni na jednu optužbu, već je samo rekao:

– Ja sam pristojan čovek i ne želim ništa da komentarišem.

Izvor: Kurir/Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter