Izvor:
22.05.2017 u 21:59
0

SVI CECINI LEPOTANI: Za ovim zgodnim dasama su ludele žene! (foto)

Ceca Ražnatović sutra će objaviti spot za pesmu "Anđeo drugog reda" u kom će se pojaviti zgodni maneken Florijan Muntean.

O zgodnom manekenu već svi pričaju, a Ceca je u svojim spotovima uvek imala top frajere.

Uvek sam u svojim spotovima imala najzgodnije frajere – rekla je Ražnatovićeva.

Prisetimo se svih Cecinih lepotana:

Bane Erčić, zaveo je sve žene kada se pojavio u Cecinom spotu "Znam". Lepi plavušan sada gazi petu deceniju i radi kao profesionalni fizioterapeut.

Nikola Pavlović dobio je nadimak Fatalni nakon što se pojavio u spotu za pesmu "Fatalna ljubav".

Golišavi maneken koji bez majice svira gitaru u videu, sada se bavi pevanjem, a veliku pažnju je privukao učešćem u rijalitiju "Parovi".

Nikola Pavlović, Printscreen: Youtube

Đorđe Duvnjak jedan je od najzapaženijih manekena koji su se pojavili u Cecinim spotovima. Seksi drvoseča iz "Idi dok si mlad" koji je očarao sve žene, sada živi u Australiji.

Đorđe Duvnjak, Printscreen: Youtube

Goran Andrejić pojavio se u spotu za jednu od najtužnijih Cecinih pesama "Kukavica". Preljubnik kom je Ražnatovićeva glumila ljubavnicu postao je biznismen.

Goran Andrejević, Printscreen: Youtube

Aleksandar Petrović iz Niša napravio je pravu pometnju kada se pojavio u spotu za pesmu "Nevinost". Svi su pričali o njegovoj lepoti, žene su opčinjeno stavljale spot na ripit zbog zgodnog diplomiranog menadžera.

Aleksandar Petrović, Printscreen: Youtbue

Aleksandar Jovanović pojavio se u spotu "Dobro sam prošla" u kom glumi Cecinog ljubavnika. Zgodni maneken važi za jednog od najboljih frajera u svetu mode kod nas. Iako su mediji pisali da je Aleksandar skoro godinu dana bio Cecin dečko pevačica to nikada nije potvrdila.

Aleksandar Jovanović, Printscreen: Youtube

kurir.rs
foto:printscreen/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter