Izvor:
23.05.2017 u 13:14
0

DARA BUBAMARA NEPISMENA: „Ekstravagatno“, „hrvacka“ i „švedcka“! (FOTO)

Folk pevačica Dara Bubamara krajem maja izdaće novi album, a nedavno je na zvaničnom Fejsbuk profilu objavila i spisak pesama koje će se naći na njenom albumu.

Naime, pevačica će fanove obradovati sa deset novih pesama, ali ono što je mnogima upalo u oči je činjenica da Dara nije pravilno napisala naziv jedne pesme.

Dara se malo preračunala, pa je umesto "ekstravagantno" napisala "eksravagatno".

Podsetimo, ovakvi blamovi na društvenim mrežama nisu strani temperamentnoj Novosađanki, a nedavno je na Instagramu napisala da je njen prijatelj "postao velika švedcka zvezda", a nekoliko meseci pre toga, Dara je zabeležila sličan gaf. Tako je ispod fotografije koju je postavila pred nastup u Hrvatskoj, napisala "idemo hrvacka".

Izvor: Blic.rs

Foto: Facebook/Dara Bubamara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter