Izvor:
23.05.2017 u 17:28
0

GLUMCI ZABRINUTI ZA SAMARDŽIĆA: Smoki, moraš da se oporaviš!

Dok Ljubiša Samardžić boravi u Klinici za hematologiju Kliničkog centra Srbije, gde lekari pokušavaju da stabilizuju njegovo zdravstveno stanje koje je, nažalost, veoma kritično, njegove kolege svim srcem su uz popularnog glumca.

Ana Sofrenović, koja je igrala u Samardžićevom filmu "Nebeska udica", za naš portal kažem da saoseća sa glumcem i rediteljem sa kojim je sarađivala.

– Ljubišu nisam dugo videla, ali o njemu mislim sve najbolje i rado se sećam našeg zajedničkog rada. Verujem da će ozdraviti i da će biti u mogućnosti da i dalje stvara nove filmove i serije – rekla je popularna glumica.

Njena koleginica Mirka Vasiljević, zvezda Samardžićevih TV serija "Miris kiše na Balkanu" i "Jesen stiže, dunjo moja", kaže da je zatečena najnovijim informacijama:

– Tek sam došla iz inostranstva i nisam znala šta se dešava. Ljubiša je veoma značajan čovek u mojoj karijeri i želim da se brzo oporavi, ali nisam se detaljnije raspitivala o njegovom stanju jer njegovoj porodici treba mir.

Slično razmišlja i Siniša Ubović, koji je popularnost stekao u Samardžićevom ostvarenju "Miris kiše na Balkanu".

– Ovo je vrlo osetljiva tema i nije je zahvalno komentarisati. U svakom slučaju, uvek se nadam najboljem i verujem u Ljubišin oporavak. On je mnogo učinio ne samo za mene, nego i za celokupnu jugoslovensku i srpsku kinematografiju. Ja sam mu neizmerno zahvalan – izjavio je Ubović.

Izvor: happytv.tv

Foto: Twitter/alojz, Twitter/AdriaDaily, Twitter/Pudlica, Putpromene.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter