Izvor:
05.06.2016 u 19:06
0

POZNATA TRUDNICA: Pogledajte šta SEKA ALEKSIĆ savetuje budućim mamama (FOTO)

Poznata pevačica uživa u trudnoći i ne krije to.

Seka Aleksić je do pre neki dan bila na odmoru sa suprugom Veljkom, u Španiji. Sunce, more i plaža su joj prijali, što se može videti i po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama poput Instagrama.

Naime, Seka nije želela da u potpunosti da zapostavi fanove, sa obzirom na to da je proredila nastupe. Međutim, poznata trudnica je ovaj put posebno posvetila pažnju pripadnicama lepšeg pola, koje je prate na Instagramu. Reč je o savetu koji ona ima za sve buduće mame.

Trudnoća je divna stvar, nosim ono što želim, onako kako se osećam, drage moje trudnice uživajte u garderobi i obući na svoj način i ne slušajte savete drugih. Samo po osećaju. Ne znam za vas, ali ja nisam razmažena trudnica, radim po osećaju sve ono što smatram da mogu i što me ispunjava, nosim istu garderobu i obuću kao i pre trudnoće, ne vidim ništa sporno u tome. Naravno, ako nekoj trudnici odgovara ravna obuća, da će da je nosi. Nisam ni ja 24 časa na štiklama, ali ih ponekad vrlo rado nosim… Uživajte u najčepšem periodu života i ne slušajte komentare kao što in ne slušam ni ja, verujte mi, bolje je – iskrena je Seka Aleksić porukom koju je ostavila ispod sledeće slike.

Happytv.tv
Foto: Arhiva, Instagram/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter