Izvor:
07.06.2017 u 00:46
0

PAMTIMO GA PO HITU „KONOBARU VRATI PARE“: Evo kako pevač izgleda danas! (video)

Folk pevač Igor Lugonjić karijeru je počeo na zalasku devedesetih godina, da bi ga proslavili hitovi "Popravi mi raspoloženje" i "Konobaru vrati pare".

Igor je sin Rikija Lugonjića, koji je takođe bio jako popularan u prošlom veku. Igor je prvi album izdao za "ZAM" 1997. godine.

On se danas i dalje bavi muzikom, tezgrari i snima pesme. Igor je pokušao da se vrati na velika vrata. Poslednja koju je snimio nosi naziv "Udaram po čaši" kojom je hteo da se vrati na estradu na velika vrata, s obzirom da su mu tu pesmu napravili hitmejkeri Damir Handanović i Marina Tucaković. Međutim, reklo bi se da u tome baš i nije uspeo.

Pogledajte kako pevač danas izgleda:

Blic
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter