Izvor:
10.06.2017 u 17:33
0

PORODICA ZABRINUTA: Balašević vodi veliku bitku!

Ćerka slavnog Đorđa Balaševića požalila se javnosti i naglasila da porodica ne može više da podnese ovo što se događa godinama i da zajedničkim snagama kreću u veliku bitku.

Beba Balašević izrazila je veliku zabrinutost, te se kratkom porukom putem društvenih mreža obratila javnosti.

– Molimo za razumevanje… Poslednjih godina na internetu se pojavio beskonačan broj lažnih tatinih naloga. Lepa je istina da to uglavnom rade fanovi iz najbolje namere da se nova pesma, stih ili vest podele sa ostalima. Nažalost sve je više konfuzije i pogrešnih informacija, u nekim slučajevima čak i zloupotrebe i počeli smo proces sređivanja naloga na svim kanalima. Dakle, jedini za sada pravi nalog na kom se obraća tata ili drugi članovi porodice su moj lični Fejsbuk nalog i Fejsbuk stranica "Đotovi". Hvala na razumevanju – napisala je ona.

Izvor: Alo.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter