Izvor:
13.06.2017 u 12:45
0

PONOSNI DEDA: Džaja otkrio čime želi da mu se unuk bavi!

Sanja, ćerka Dragana Džajića, juče je na svet donela sina, a ponosni deda jedva čeka da mališan izađe iz porodilišta.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac i funkcioner Crvene zvezde nekoliko puta je isticao da jedva čeka da postane deda i da mu ćerke Sanja i Dragana podare unuke. Sada mu je ta želja i ispunjena, jer je Sanja rodila zdravog dečaka.

Tetka i mlađa ćerka Dragana Džajića odmah je uzela mezimca porodice u ruke od kojeg nije mogla da se odvoji, a ponosni baba Branka i deda Džaja su presrećni.

Sanja se porodila u jednoj privatnoj bolnici, a sin, kom su roditelji dali ime Luka, po rođenju dobio je najviše ocene, što je posebno obradovalo dedu Džaju. Pozvali smo Dragana za komentar, a on nije mogao da sakrije sreću.

– Presrećan sam što sam postao deda, to je za mene jedna nova uloga i jedva čekam da moj unuk izađe iz porodilišta. Najbitnija stvar jeste da je sve prošlo u najboljem redu, što mi je bio prioritet. Naravno da ćemo proslaviti ovaj dan kako to dolikuje – rekao je Džaja, a kada smo ga upitali da li bi voleo da mu unuk bude fudbaler kao i on, poručio je:

– Naravno, što da ne, meni je bitno da je živ i zdrav, a ostalo ćemo sve lako. Učićemo ga od malih nogu da voli fudbal – kroz smeh je poručio Dragan, koji sa svojom porodicom uveliko slavi.

Kako saznajemo, i mama i beba se osećaju dobro, a porođaju je prisustvovao i Sanjin emotivni partner Vladimir Vranješ, sa kojim je u vezi oko tri godine. Inače, Vladimir i Sanja ne vole da se eksponiraju, a svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Pre više od tri godine upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je odmah planula. Budući da je Džajina ćerka osnovne i master studije završila u Londonu, a već duže vreme radi na aerodromu, ona i Vladimir, koji takođe živi u inostranstvu, maksimalno se trude da sve slobodno vreme provedu zajedno.

Izvor: blic.rs
Foto: Twitter/rtvbn1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter