Izvor:
13.06.2017 u 14:39
0

SEVERINA VAN SEBE: Starateljstvo nad detetom dodeljeno Milanu Popoviću!

Srpski biznismen Milan Popović godinama se bori za prava svog deteta Aleksandra, koje ima sa pevačicom Severinom.

Nakon gotovo četiri godine kralj bakra ostvario je svoja očinska prava, te mu je hrvatski sud odredio privremenu meru, da petogodišnji Aleksandar provodi većinski deo vremena sa ocem.

Naime, kako hrvatski izvor blizak pevačici navodi, na poslednjem ročištu odrećeno je da se Popović stara o sinu 60 odstvo vremena, dok će preostalih 40 provoditi sa majkom Severinom, što je pevačicu razbesnelo.

– Severina je van sebe otkako je Milanu dodeljeno većinsko vreme sa detetom. Previše toga njoj nije išlo u korist, počevši od zanemarivanja deteta, ostavljeanja sa nepoznatim licima, nedavanja deteta ocu u vremenu koje je predviđeno za to i zaključno sa trudnoćom koju je izmislila kako bi manipulisala tokom suđenja i izbegla ono za šta se teretila. Na kraju je sud doneo odluku da je u najboljem interesu deteta da provodi više vremena sa Milanom, koji mu je potpuno posvećen – rekao je izvor iz Hrvatske i dodao:

– Osim toga što će Aleksandar provoditi više vremena sa ocem, on će i u toku letnjih meseci provoditi tri nedelje kod Milana, a jednu kod Severine. Pošto je to privremena mera, nije isključeno da će odlukom suda starateljstvo i trajno pripasti Popoviću, što Severinu najviše pogađa. Poznato je da ona u Hrvatskoj ima jake veze, pa je verovala da će izgurati pruču u svoju korist, ali očigledno da je sud odlučio drugačije – zaključuje izvor.

Izvor: srpski telegraf
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter