Izvor:
13.06.2017 u 16:29
0

ULAŽU POLA MILIONA EVRA: Brena i Boba investiraju a Filip i Prijovićka će da šefuju!

Uskoro će Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, kako se priča, na Dedinju otvoriti luksuzni restoran u koji su uložili oko 500.000 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, restoranom će upravljati Filip Živojinović, koji će angažovati i svoju devojku Aleksandru Prijović.

– Brena i Boba odavno žele da otvore restoran u kojem će se sastajati sa prijateljima. To su predočili sinu Filipu, koji se oduševio idejom. On je pre nekoliko meseci u tajnosti krenuo da realizuje taj projekat. Radovi su završeni, a uskoro će biti svečano otvaranje – navodi izvor.

– Filipova želja je da njegova devojka bude zaštitno lice restorana. S obzirom da je Prija završila novi album, najverovatnije će promociju organizovati baš u tom lokalu, koji je poput luksuznih restorana u Monte Karlu. U taj biznis su uložili oko pola miliona evra – zaključio je izvor.

Izvor: kurir/telegraf
Foto: Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter