Izvor:
14.06.2017 u 19:20
0

MILICA DABOVIĆ NAPUŠTA SRBIJU: Ne želim da remetim svoj mir! (foto)

Bivša košarkašica Milica Dabović ovih dana je ponovo u centru pažnje javnosti zbog glasina da je u drugom stanju.

Potvrdu ovih vesti mnogi su videli u fotografiji koju je objavila na Instagramu, a kojom je pokazala buket cveća i romantičnu poruku koju je dobila od svog izabranika Vuka.

– O trudnoći zasad ne mogu da pričam jer ne želim da remetim svoj mir. Konačno sam pronašla osobu s kojom uživam u svakom danu i nemam potrebu da to delim sa celim svetom. Nisam spremna za nove skandale, već želim da period kroz koji prolazim bude spokojan, a ja srećna i zadovoljna – rekla je Milica za magazin "Story", i dodala da se sada priprema za dečji kamp košarke koji organizuje.

– Rad sa decom biće odlična priprema za majčinstvo – ističe ona.

Milica je najavila da će po završetku dečjeg kampa spakovati kofere i preseliti se u Beč.

– Puštam stvari da se dešavaju spontano, pa je tako i s preseljenjem u Beč. Dopada mi se taj grad, tako da ću rado otići da živim tamo na neko vreme ukoliko se ispostavi da je to moja sudbina.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter