Izvor:
14.06.2017 u 22:58
0

STIŽE MEGAHIT: Dinkić napisao pesmu Breninom sinu!

Stefan Živojinović uveliko sprema debi album!

Sin Lepe Brene snimio je dve pesme, a jednu od njih napisao je bivši ministar, a sadašnji hitmejker Mlađan Dinkić!

Stefanova snajka Aleksandra Prijović među prvima je čula pesme, za koje smatra da će postati megahitovi.

Stefan ima dve fenomenalne pesme. Radili su ih Braja, Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare. Ne znam koja mi je bolja. Kad sam čula Brajinu, odmah sam mu rekla: „Ovo će biti megahit“, a isto sam rekla i za drugu – ispričala je Aleksandra i dodala da jedva čeka da Brenin sin snimi spotove:

– Stefana mnogo volim, on je zaista divan momak. Upoznala sam ga nekoliko godina pre Filipa. Uvek je voleo da peva, a talenat je nasledio od svoje majke.

Inače, Dinkić je napravio brojne hitove, među kojima je i Prijina „Totalna anestezija“. Bivši političar više od dve godine s Maretom pravi narodnjake, sarađivao je i s Radom Manojlović, Anom Bekutom, Kebom, ali i sa Željkom Joksimovićem i Severinom Kojić.

Dragan Brajović Braja za Stefana je napisao pesmu „Dva ludaka“.

Vreme će pokazati da li će ta pesma postati hit, kao što Prija kaže. Inače, za prošli rođendan Filip i ja smo Stefanu poklonili pesmu, ali je još nije snimio jer je to balada, a on želi da karijeru započne bržim numerama. Zato se odlučio za „Dva ludaka“ – rekao je Braja.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/stefanzivojinovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter