Izvor:
14.06.2017 u 23:17
0

PO DRUGI PUT: Knez se opet ženi!

Nenad Kneževic Knez po drugi put ce stati pred matičara! Kako Kurir Stars saznaje, crnogorski pevač će se do kraja godine venčati s devojkom Tatjanom, s kojom se zabavlja punih pet godina.

Nakon proslave godišnjice njihove veze Knez je zaprosio svoju partnerku, a ona je pristala bez razmišljanja.

– Nenad i Tatjana imali su jednu malu krizu u vezi, bili su razdvojeni mesec dana. Ona je boravila u Parizu, gde inače živi, a Knez je bio u Beogradu.Brzo su prevazišli i rešili probleme. Posle pomirenja usledila je petogodišnjica njihove veze. Knez je izveo Tatjanu na veceru u jedan restoran i iznenadio je raznim sitnicama. Sumirali su utiske svog odnosa, prisecali se lepih i ružnih uspomena i dotakli se teme raskida. Oboje su priznali jedno drugom da im je to bio jedan od najtužnijih perioda i da su tek tada shvatili koliko zapravo znace jedno drugom. Knez je u tom trenutku rekao da bi voleo da ona konacno postane njegova zakonita supruga i pitao je da se uda za njega. Tatjana je zanemela, a potom rekla „da“ – otkriva naš izvor i dodaje da Kneževic planira veliko svadbeno veselje.

– Pošto sredinom jula idu na odmor u Pržno, a potom u Francusku, svadbu će ostaviti za kraj godine. Žele da pozovu članove porodice, rodbinu, prijatelje i kolege kako bi sa svima podelili sreću i počastili ih u restoranu „Franš“, koji je inace njihovo omiljeno mesto. Tek kad se vrate sa odmora počeće pripreme za venčanje – kaže naš prijatelj.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/Nenad Knezevic Knez

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter