Izvor:
18.06.2017 u 22:05
0

ZORICA BRUNCLIK ŠOKIRALA IZJAVOM : Kemišu klecaju kolena od seksa! (FOTO)

Pevačica Zorica Brunclik već godinama je u srećnom i harmoničnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Ona je ispričala kako je sve počelo i kako je istog trenutka pala na šarm harmonikaša, mada je za njega prvo bila samo recka.

– Kemiš i još dvojica kolega, neću da im govorim imena, takmičili su se koji će prvi da me zavede. Nisam se ja tu ništa pitala. Bila sam mlada i sveže razvedena, lak plen. I Kemiš je mislio da će da udari recku, i udario je! Ipak, ostao je malo duže sa mnom – Ispričala je Brunclikova.

To veče su izašli, a Kemiš je predložio da odu hotel Metropol, jer tamo navodno ima druga na recepciji.

– A ja pomislim "Ma da, razrađena šema". I otišli smo u hotel, a ja sam sve vreme razmišljala kako ću da zabrljam sada ako se ne pokažem dobro. Ide moj koncert za nekoliko dana, a on treba da svira.

Zorica je dodala da je odmah poželela da se uda za njega.

– Mislila sam da nemam šanse za nešto više. Kada smo se prvi put poljubili bilo je to u Raspućinu, ispred klozeta. On je mene obrnuo tada, mozak mi se okrenuo!

Kemiš, koji je takođe gostovao u emisiji, sugerisao je da im je seks bio fenomenalan.

– Ma tresao se Metropol! Ona je odmah htela da se uda. Dva puta smo se videli i već je htela venčanje.

Nakon što su proveli noć u Metropolu otišli su sutradan PGP da potpišu ugovor za Zoričin koncert.

– Naravno, došli smo odvojeno, niko nije znao za nas. Njegova bivša žena Vesna Zmijanac je takođe bila tu, jer je tada bila u šemi sa direktorom marketinga Vladom Jovanovićem i morala je da prisustvuje važnim stvarima, pa makar to bio i moj koncert. I sad, dolazi Kemiš onako umoran od burne noći, klecaju mu noge, jedva stoji, a Vesna mu prilazi i kaže: "Pogledaj ga, crkava još za mnom" – ispričala je Zorica kroz smeh i dodala:

– A njemu klecaju kolena od seksa!

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter