Izvor:
18.06.2017 u 22:05
0

MARINA VISKOVIĆ PRIZNALA DA JE ZAVISNIK: Zdravo se hrani, trenira, ali ovog poroka ne može da se reši!

Atraktivna brineta priznala je da bi volela da prestane da radi ono što ništa dobro ne donosi njenom zdravlju.

Pevačica Marina Visković trudi se da vodi računa o svom zdravlju i izgledu – ona se zdravo hrani i često trenira, što se i vidi. Međutim, postoji nešto što šteti njenom zdravlju, o čemu je otvoreno progovorila.

Reč je o cigaretama koje je više puta pokušavala da ostavi, međutim bezuspešno. Ipak, i dalje se nada da će uspeti da se izbori sa svojim jedinim porokom.

– Moj najveći porok je pušenje, tako bih volela da se rešim te navike. Srećom nisam strastveni pušač, ali i to malo što konzumiram cigarete mi smeta. Volela bih toga da se rešim – priznala je pevačica.

Izvor: Pink.rs

Foto: Twitter/DACH0Z

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter