Izvor:
19.06.2017 u 21:31
0

NOVA LJUBAV SAŠE KOVAČEVIĆA? Srpska lepotica osvojila srce pop pevača! (foto)

Da je Saša Kovačević oduvek bio izbrljiv po pitanju devojaka, jasno je samo ako se prisetimo njegovog ljubavnog života. Iako je dugo bio u vezi sa manekenkom Jovanom Jocić, pre nje mediji su mu pripisali brojna poznata imena.

Međutim, on je oduvek mudro ćutao. A tako i ovaj put kada ga je osvojila Srpkinja i svetski top model Ivana Bataković. Reč je o njegovom novom visokobudžetnom spotu "Kažeš ne" u kojem će se ova lepotica pojaviti.

Ivana je top model iz Užica koji dugi niz godina živi i radi u inostranstvu. Ono što je svakako izdvaja jesu prelepe plave oči, ali i idealne proporcije, budući da je visoka 177 centimetara sa obimom struka i kuka kao mnoge svetske lepotice. U galeriji pogledajte Ivanine seksi fotke.

Blic
Foto: Instagram/ivana_batakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter