Izvor:
21.06.2017 u 21:38
0

NE SME DA SE VRATI U SRBIJU: Nataša Kojić ne sme da ode iz Amerike iz ovog razloga! (foto)

Nataša, ćerka Dragana Kojića Kebe je godinama u Americi i ne sme da izađe iz te zemlje.

Naime, ona već nekoliko godina boravi tamo, ali kako radi na “crno” kada bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati. Ona trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muziču karijeru.

– Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je jako oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stimpendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku – otkriva izvor dobro upućen u priču.

I dok su brojni pomislili da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, on je rešio da stavi tačku na takve glasine i poručio svima sledeće:

– Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista.

Kurir
Foto: Instagram/music_movies_create

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter