Izvor:
22.06.2017 u 03:21
0

Beker se oglasio posle bankrota: Razočaran sam, imam novac da vratim dug!

Slavni nemački teniser i trener Boris Beker oglasio se na društvenim mrežama pošto je bankrotirao.

Beker je zvanično bankrotirao nakon što je Stečajni sud u Londonu odbio zahtev njegovih advokata da mu se omogući još jedna šansa za isplatu dugogodišnjeg duga. Sudija Kristina Deret odbila je da omogući Bekeru dodatnih 28 dana za isplatu duga, uprkos tome što se, kako je navela, setila njegovih sjajnih igara na Vimbldonu, koji je kao igrač osvajao tri puta.

Zahtev za bankrot podnela je privatna banka "Arbuthnot Latham & Co" zbog duga koji datira iz 2015. godine.

Bekerovi advokati nudili su refinansiranje aranžmana, kao i hipoteku na vlasništvo nekretnina na Majorci, čime bi prikupili šest miliona evra, ali je i taj zahtev odbijen.

Ujedno, iz Suda je rečeno da očekuju da za mesec dana Španska banka omogući raspolaganje tim novcem.

Beker se oglasio na društvenim mrežama.

“Iznenađen sam i razočaran što je "Arbuthnot Latham & Co" odlučio da povede ovaj postupak protiv mene. Ova odluka se odnosi na samo jedan sporni kredit, koji je trebalo da se otplati za mesec dana”, napisao je Beker.

“Razočaravajuće je što je zahtev odbijen za današnju raspravu. Moja zarada je dobro objavljena i jasno je da imam sredstava za otplatu svog duga".

kurir.rs
Foto: Twitter/WebtribuneRs, Twitter/Hello!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter