Izvor:
27.06.2017 u 21:10
0

NAKON PRIČA DA NIJE PLAĆAO ALIMENTACIJU: Evo koliko para je Milan Popović zaista slao Severini!

Nedavno gostovanje Severine Kojić na hrvatskoj televiziji RTL izazvalo je pravu buru u javnosti, zbog žestokih izjava i optužbi koje je pevačica uputila na račun bivšeg partnera sa kojim ima sina, Milana Popovića.

Kako je Severina istakla u pomenutom intervjuu, zbog stresa i Milana Popovića navodno je izgubila dete (iako je ustanovljeno da pevačica u tom periodu nije mogla biti u drugom stanju), rekla je i da ju je Milan “psihički zlostavljao”, te da prvih 18 meseci nije viđao sina.

Jedna u nizu stvari o kojima se polemisalo jeste i alimentacija. Tačnije, da li je Milan Severini plaćao alimentaciju i u kom iznosu. Kako je Milan rekao za RTL, dan nakon Severininog gostovanja, alimentacija koju plaća je 10.000 evra.

Mi smo došli u posed papira, odnosno izveštaja, na kojima se jasno vidi koje cifre je Milan uplaćivao Severini, čime se potvrđuje njegova izjava.

Inače, kako je Milan rekao, pored alimentacije Severini je plaćao i finansiranje albuma, pesama, turneja, klipova i sve što je bilo potrebno.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter