Izvor:
27.06.2017 u 21:26
0

RIKI MARTIN STAJE NA LUDI KAMEN: Pogledajte gde će napraviti venčanje sa svojim verenikom! (foto)

Riki Martin je zaprosio svog dečka Džvana Jozefa, i to na neobičan način.

On je kleknuo, izvadio malu metalnu kutijicu koju je stavio u plišanu kesicu i, umesto da kaže: "Hoćeš da se venčamo?", rekao je: "Kupio sam ti nešto!"

Uprkos svemu, njegov životni partner pristao je da stane na ludi kamen, a venčanje će se održati u Portoriku.

– Biće to jedan veliki događaj. Želim nešto zaista masivno. Odabrali smo Portoriko. To će se sigurno tamo desiti jer ja sam odatle, a on iz Švedske, a neki njegovi rođaci su iz Sirije, tako da nam je cilj da bude nešto internacionalno – izjavio je Martin.

Riki dodaje i da je planiranje tog venčanja veliki zalogaj za obojicu, ali je siguran da će se svom budućem suprugu zakleti na ljubav krajem jula ili početkom avgusta.

Kurir
Foto: Instagram/rciky_martin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter