Izvor:
08.07.2017 u 16:05
0

BOGOLJUB KARIĆ POSTAO DEDA: Emotivnom porukom raznežio pratioce na Instagramu! (FOTO)

Ponosni deda je dirljivom objavom na društvenoj mreži raznežio svoje pratioce.

Bogoljub Karić može da se pohvali velikom porodicom, a često ističe kako je upravo to i njegovo najveće bogatstvo.

On često na društvenim mrežama deli fotografije sa svojim najmilijima, a sada je iznenadio sve.

On se sada na društvenoj mreži Instagram pohvalio unukom Anikom, a ponosni deda je iskoristio priliku i da pošalje lepu poruku svojim pratiocima.

Ponosni deda je dirljivom objavom na društvenoj mreži raznežio svoje pratioce.

Dragi moji, danas smo dobili još jednog člana, uvećava se porodica Karić sa našom Anikom, princezom i lepoticom. Daj joj Bože zdravlja, kako njoj tako i svoj našoj deci koja se rađaju i rastu u ovoj našoj lepoj Srbiji i na našoj planeti. Predivno je kada se deca rađaju. Od žita pšenice, kukuruza i dece važno je samo da je puna kuća i da su puni ambari. Rađajte sestre, rađajte snajke, rađajte majke. Tamo gde se rađa tamo sve cveta i raste! Poželimo dobrodošlicu našoj Aniki i neka joj Bog podari puno ljubavi i dobrote, da je deli i dobija – napisao je Bogoljub na Instagramu u opisu fotografije na kojoj u naručju drži malu Aniku.

Karićevi pratioci čestitali su mu na unuci i poželeli njegovoj porodici sve najbolje!

Glossy
Foto: Instagram/bogoljubkaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter