Izvor:
10.07.2017 u 14:41
0

KOMENTAR NA SRPSKOM JEZIKU ODUŠEVIO SVE: Andrijana Lima obilazi Crnu Goru uzduž i popreko! (foto)

Prelepa Adrijana Lima ne prestaje da oduševljava iz Crne Gore.
Ovih dana su sve oči uperene u Adrijanu Limu i njene profile na društvenim mrežama, s obzirom na to da prelepa manekenka boravi u Crnoj Gori sa ćerkama Valentinom i Sijenom i bivšim suprugom Markom Jarićem.
Adrijana u društvu Marka, njegove porodice i prijatelja istražuje lepote Crne Gore, a fotografijama koje objavljuje sa odmora oduševljava svakodnevno.

Prirodnošću i spontanošću Adrijana je odavno osvojila svet, bez preterivanja, a ovih dana je regionu još više prirasla za srce.

Čini se da jedna od najlepših žena sveta istinski uživa na Crnogorskom primorju, čemu svedoče i njene objave sa raznih destinacija.

Nakon obilaska Svetog Stefana i pojedinih pravoslavnih crkava, Adrijana je posetila Kotor i njegovu okolinu.

– Gospa od Škrpjela – napisala je prelepa Lima na srpskom jeziku, uz potpuno prirodni i očaravajući selfi sa lica mesta.

Podsetimo, Lima i Jarić sa ćerkicama borave u Budvi u najluksuznijem kompleksu “Dukley Garden”.

Telegraf
Foto: Instagram/andrianalima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter