Izvor:
10.07.2017 u 20:09
0

NE TAKO DŽENTLMENSKA IZJAVA: Damir Handanović video Andrijanu Limu u Budvi, pa prokomentarisao … (foto)

Srpski kompozitor boravio je u Crnoj Gori u isto vreme kad i svetski top model, pa smo ga pitali da li ju je sreo, i kako mu izgleda.

Damir Handanović, srpski kompozitor koji već duže vreme radi albume Ceci Ražnatović, pre dva dana vratio se iz Crne Gore u kojoj je boravio baš u trenutku kada je Adrijana Lima doputovala.

Adrijana se sa ćerkama i Markom Jarićem smestila u luksuzni kompleks “Dukley Garden”, na čijoj plaži je i Damir uživao, pa nismo mogli a da ga ne pitamo da li ju je sreo.

– Adrijana Lima je super! (smeh) Video sam ih u prolazu… Sve nešto beže od vas novinara… (smeh) Ja ne bežim, nemam od čega da se krijem (smeh) – našalio se Damir, a mi smo se nadovezali pitanjem da li je bežala i od njega i gde je taj selfi sa Limom.

– Nismo. Ubila bi me žena. (smeh) Ne, video sam je na 200 metara… Zvalo me 20 njih, iz raznoraznih medija, “daj neke slike, daj slike”… A ja došao da odmaram, a ne da jurim Andrijanu (smeh) – rekao je Damir.

Na naše pitanje kakva je svetska lepotica, ili je njegova draga lepša, Damir je prilično iznenadio:

– Može to lepše… Može to lepše – prokomentarisao je Handanović.

Telgeraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter