Izvor:
14.07.2017 u 19:23
0

OSVOJILA REGION:Maya Berović nema konkurenciju!

Maya Berović je postala ozbiljna pretnja svim koleginicama na sceni, obzirom da ne postoji pevačica koja je za tako kratko vreme osvojila ceo region.
Skoro da ne postoji pesma za koju bi se moglo reči da se izdvojila na cd-u, jer sve do jedne imaju po nekoliko miliona pregleda.
Onog trenutka kada je odlučila da poverenje pokloni Jala Bratu i Bubi Koreliju, Maya je donela pravu odluku, jer su sve pesme na cd-u uradili upravo oni.
Maya ite kako ima razloga da bude zadovoljna, a ako se uzme i to da su joj nastupi bukirali mesecima unapred, onda je jasno da je ona trenutno najpopularnija i najtraženija pevačica na našoj muzičkoj sceni!
izvor/starsrs
foto/facebook
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter