Izvor:
21.07.2017 u 00:50
0

„GLAMUR“ OTKRIVA: Milutin Radosavljević Mili snima pesmu? (foto)

Jedan od najintrigantnijih učesnika pete sezone rijaliti programa "Parovi" tvrdi da živi ispunjenje svog sna.

Novinari ga saleću, fanovi obasipaju lepim komentarima, a nakon rijalitija je bogatiji za Mirelu Lapanović, lepu Slovenku koja je stoprocentno osvojila njegovo srce.

Naravno, reč je o Milutinu Radosavljeviću Miliju, koji je samo za emsiju "Glamur" na Happy televiziji otkrio svoje planove nakon rijalitija:

– Dobio sam ponudu da snimim pesmu, ali i pored toga da se bavim menadžerskim poslom. Prvo mi je potpuno nepoznato, a drugo sam imao prilike da radim tokom boravka u Marbelji. Još uvek nisam doneo odluku čime ću se baviti. Svakako, koju god stvar da izaberem, mislim da se neću pokajati – rekao je Mili.

U poslednje vreme se priča o njegovom odnosu sa Mirelom. Da li su i dalje u ljubavi ili su istu okončali, evo šta o tome kaže Mili:

– Jasno je da se nešto čudno dešava. Mi se čujemo, ali mislim da joj veoma smeta medijski pritisak sa kojim se suočila. Šta će biti, ne znam, videćemo – iskren je bivši učesnik "Parova".

Pratite emisiju "Glamur" svakog radnog dana i informišite se o krugovima poznatih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter