Izvor:
21.07.2017 u 00:46
0

EKSKLUZIVNO ZA „GLAMUR“: Milica Pavlović o duetu sa JK! (foto)

U poslovnim krugovima je poznata kao veliki profesionalac, a u javnim prepoznativa po inovativnom pristupu muzici.

Milica Pavlović ovih dana preokupirana je poslom.
Sudeći po spisku gostovanja koje je dobila od svog menadžent tima, lepa pevačica ove godine neće imati vremena za odmor.

Iako je poznata kao ljubitelj dalekih destinacija, nada se da će, kada završi sve poslovne obaveze, naći vremena za odmor.

Samo za emisiju "Glamur" na Happy televiziji, Milica otkriva sa kime snima novi duet, s obzirom da se priča da će ukrstiti glasove sa najpopularnijim srpskim rokerom Borom Đorđevićem:

– Moram da priznam da osećam teret, jer sam fanove navikla na inovativan prizvuk. Tačno je da sam snimila duet, ali još uvek ne želim da otkrivam ko od kolega je u pitanju – misteriozna je Milica.

Seksi sinjoritu smo upitali kako bi reagovala na duet sa JK, s obzirom da su njih dve trenutno najpopularnije Lavice na estradi:

– Nevezano za horoskopski znak, smatram da je Jelena Karleuša kvalitetna u svakom smislu i samo imam da bi se u tom slučaju drmalo tlo pod nogama – iskrena je pevačica.

Pratite emisiju "Glamur" svakim radnim danom od 19 časova i informišite se o krugovima poznatih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter