Izvor:
16.06.2016 u 16:10
0

VEČITI NEŽENJA: Vlado Georgiev će dobiti ĆERKICU!

Vlado Georgiev će sa svojom izabranicom Milicom Samardžijom dobiti ćerku.

Izvor blizak Georgievu kaže da, sada već popularnom paru, nije bitan pol deteta, već da je beba živa i zdrava. Međutim, vest o tome da čekaju devojčicu ih je baš oduševila.

Iako Vlado voli da čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti i pre svega novinara, ipak nije odoleo da se pohvali prijateljima o polu deteta kada je saznao. Prinova stiže na jesen.

Kako je par nedavno saznao pol deteta, Vlado je u jednoj radijskoj emisiji otkrio i njeno ime, a to je Sofija. Popularni kantautor i Milica rešili su da radosnu vest proslave sa rodbinom i prijateljima, a idealni povod za to im je bio Georgiev rođendan, gde su se svi zajedno provodili do zore.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/crna_gora_me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter