Izvor:
21.07.2017 u 15:02
0

PEVAČICI TOKOM NASTUPA ZAMALO SPALA HALJINA: Ivani Jordan se desila nezgoda na nastupu!

POP pevačica Ivana Jordan održala je prošlog vikenda sjajan koncert na "Bojčinskom kulturnom letu", koji traje do 9. septembra. Na letnjoj sceni Bojčinske šume pojavila se u kratkoj plavoj izazovnoj haljini i na zadovoljstvo publike otpevala "Svetlo koje tražiš", "Priđi mi ti", "Moj anđele", "Lazaricu", ali i nekoliko stranih hitova. Posebno je oduševila izvođenjem srpskih izvornih pesama.

Ivani je tokom koncerta pukla bretela na haljini, pa je zamolila publiku za strpljenje i pozvala gitaristu iz benda da joj pomogne. Mada nije rešio problem, ona je nastavila koncert uz opasku da se nada da će haljina ostati na njoj, dok su pojedinci iz publike spremno čekali da mobilnim telefonima to zabeleže. To se nije desilo a Ivani nije smetalo da održi koncert za pamćenje.

izvor/vecernjenovosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter