Izvor:
12.08.2017 u 02:48
0

NIJE BILA SREĆNE RUKE: Viki Miljković „pukla“ na ruletu!

Miljkovićeva presekla vrpcu na kazinu koji je u Leskovcu otvorio njen brat, pa je rešila da okuša sreću i zaigra rulet u kazinu svog rođenog brata Vladice Miljkovića.

Pevačica je krajem juna otputovala na jug Srbije, u rodni kraj, kako bi podržala brata i prisustvovala otvaranju njegovog novog slot-kluba u Leskovcu. Viki je svečano presekla vrpcu, a onda se bacila na kockanje. Pevačica nije odolela da ne isproba aparate, pa je sela za rulet sto i zavrtela kuglicu.

Kako joj je išlo, došla je do zaključka da više kao igrač ne zalazi u kazina, jer nju sreća tog dana uopšte nije poslužila."Pokušavala sam sa lutrijom i lozovima, ali takva mi je karma da nemam sreće u tome" – rekla je Viki.

Njoj je bilo važno da bratu pruži podršku, pa je zbog otvaranja njegovog lokala odložila sve druge obaveze.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter