parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

LIDIJA VUKIĆEVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O EMOTIVNOM PARTNERU: Njegovo zanimanje će vas iznenaditi!

 

Lidija Vukićević nedavno je proslavila 55. rođenan, ali svojom pojavom i damskim držanjem pleni.

Ona je godinama krila svoj privatni život, ali sada je progovorila o muškarcu koji joj je ukrao srce. Glumica je najzad otvorila dušu i otkrila detalje o svom partneru.

"Ne krijem ga, već je to moja intima, onog trenutka kada to bude izašlo u javnost, više to nije moje. Želim lep oreol da stavim oko toga. Ljudi su skloni komentarima, da ogole nešto što je meni lepo. Upoznali smo se na jednom putovanju, ali ono što je bitno jeste to da je on slikar i da mi to jako prija. Slično razmišljamo, voli slobodu, umetnik je, ne guši me i ne davi. Imamo savršenu komunikaciju. Volimo iste stvari", rekla je Lidija.

 

 

Iako je ispunjena u ljubavi, venčanje ne planira.

"Apsolutno volim slobodu. Ja živim svoju slobodu, to je moj moto. Kada sam slobodna, mogu sve. Čim imam pritisak, za mene sve prestaje. Zadovoljna sam i ispunjena decom i poslom, tako da mi nikada ne bi palo na pamet da se ponovo udam. Udaja je nešto što ne mora da podrazumeva ljubav. Kada bi me partner zaprosio, odmah bih rekla ne. Ja sam probala jednom i ne znam šta nije bilo jasno prvi put", izjavila je Lidija.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost