Izvor:
13.08.2017 u 13:12
0

ANA I RASTA ZAPOSLILI DADILJU: Evo koliko je i plaćaju!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta od malih nogu navikavaju ćerkicu na dadilju, koja će biti pevačicina desna ruka.

Supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nedavno su postali roditelji, a za pomoć oko podizanja njihove tek rođene ćerke Tare angažovali su bebisiterku.

Budući da se Ana porodila carskim rezom i da će zbog toga neko vreme biti ograničena sa kretanjem i svakodnevnim stvarima, neće moći u potpunosti da se posveti Tari, pa će joj dadilja biti desna ruka dok njen suprug Rasta bude odsutan zbog ugovorenih nastupa.

– Po preporuci prijatelja angažovali su ženu koja već ima dugogodišnje iskustvo u tom poslu i vrlo brzo su se dogovorili sa njom – rekao je izvor blizak paru.

– Za početku platu od 500 evra bebisiterka će imati obavezu da 12 sati, šest dana nedeljno, provodi sa malenom Tarom. Već nekoliko dana dadilja pomaže Ani u svemu što treba za bebu i zasad to odlično funkcioniše – dodao je izvor

Iako su bake tu za malu Taru, pevačica želi da se njena ćerka od prvih dana navikne na dadilju, koja će biti tu i kada se Ana vrati poslu.

Telegraf.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter