Izvor:
14.08.2017 u 14:43
0

NE ŽALI KADA JE ODMOR U PITANJU: Emina Jahović na jahti od 2 miliona evra!

Emina Jahović ne žali pare za odmor. Ovog puta ona je s porodicom otišla na krstarenje koje će je koštati čak 20.000 evra.

Pevačica, koja je nedavno objavila duet s Milicom Todorović „Limunada“, ploviće tri nedelje na jahti vrednoj dva miliona evra, koju je kupila pre dve godine. Emina će za silne evre koje je potrošila na raspolaganju imati posadu koja uključuje čak tri kuvara.

Emina je jedva čekala trenutak kad će s porodicom konačno otići na godišnji odmor kojem su se toliko radovali, posebno njeni sinovi Jaman i Javuz. Prethodnih nedelja, dok je je Emina završavala obaveze oko snimanja spota i promocije nove pesme, Mustafa je organizovao i pripremio sve što je potrebno za krstarenje, koje će trajati dvadesetak dana. Po želji supruge angažovao je i poslugu koja je specijalizovana za rad na brodovima.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter