Izvor:
14.08.2017 u 18:06
0

OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG TELA: Evo šta Kim Karašijan radi da bi bila u top formi!

Kim Kardashian je u nekoliko navrata priznala da joj nije bilo lako da povrati figuru nakon dva porodjaja. Da bi se uhvatila u koštac s ovim zadatkom morala je da se posvetiti intenzivnom vežbanju

Kim Kardashian svako jutro trči i vežba s ličnim trenerom Ganarom Petersonom kako bi održala 54 kilograma na svoju visinu od 159 centimetara.

Nakon rođenja sinčića Sainta posebno se posvetila preskakanju vijače i priznaje da je zahvaljujući toj vjžbi dovela telo na svoju idealnu težinu.

Preskakanje vijqače se smatra kardiovaskularnom vežbom koja poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sistema. Ali ona deluje na celo telo: učvršćuje mišiće nogu, bedra i trbuha, a i dobar je način za sagorevanje kalorija.

Ta vežba poboljšava kondiciju, brzinu i koordinaciju tela, pa ne čudi što je često izvode profesionalni sportaši. Stručnjaci tvrde da je za vidljive rezultate dovoljno samo 15 minuta intenzivnog preskakanja dnevno.

Najbolje od svega, za izvođenje ove vežbe nije potrebno da idete u teretanu, niti da kupite skupu opremu.

Izvor: Zadovoljna
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter