Izvor:
15.08.2017 u 23:38
0

BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ SNIMAJU DUET? Pevačica otkrila sve detalje! (foto)

Lepa Brena redak je primer pevačice sa stabilnom i uspešnom karijerom na ex-Yu prostorima.

Nedavno se vratila sa avanturističkog letovanja na brodu, na kom je boravila sa suprugom, proslavljenim teniskim asom, Bobom Živojinovićem.

Odmoran i raspoložena, najavila je šta njeni verni fanovi mogu da očekuju od nje ove jeseni.

– Odmor na brodu je nešto potpuno drugo u odnosu na letovanje po hotelima. Ovde ste mnogo relaksiraniji i opušteniji. Nema šminkanja, doterivanja, specijalnih kostima, specijalnih papuča, specijalnih haljina, to mi se jako dopada – rekla je Brena, koja je sa Bobom obišla celu Jadransku obalu.

Brenina publika sa nestrpljenjem očekuje dokumentarni film o pevačicinom životu i radu, a evo šta o tome kaže Brena:

– Mi radimo na tome već dugo i dosta toga vezano za film je urađeno. Cela priča će biti gotova na jesen. Mogu samo da kažem da što se tiče pesama, ja ove godine proslavljam 35 godina karijere i htela sam da posvetim jednu pesmu i ceo album, naravno, svima koji me prate svih ovih godina, i mislim da će se album dopasti i novim generacijama. Jako se radujem i mogu da kažem da ćemo od jeseni raditi mnogo više – ističe pevačica.

Kako je njena koleginica Dragana Mirković izjavila da ima neopisivu želju da upravo sa njom ostvari duetsku saradnju, ekskluzivno saznajemo da li će do muzičke saradnje doći:

– Kako da ne. Nije problem u duetu, nego je problem šta da pevaju jedna crnka i jedna plavuša, pronaći temu… Sve duetske pesme moraju da imaju neku temu koja je malo drugačija i malo ozbiljnija – zaključila je sa osmehom Brena.

Kurir/Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter