Izvor:
16.08.2017 u 18:04
0

MENJA NAVIKE ZBOG TRUDNOĆE: Nataša Bekvalac kod psihologa zbog najvećeg poroka!

Nataša Bekvalac je u trećem mesecu trudnoće, ali ne može da se reši najvećeg poroka – cigareta! Iako je odlučila da zbog bebe batali nikotin, pevačici to ne polazi za rukom, pa i dalje puši. I njen dečko Luka Lazukić zabranio joj je da konzumira cigarete, ali uzalud. Iako mu je dala reč, popularna Novosađanka ne uspeva da se odupre poroku.

Zato je biznismen rešio da angažuje psihologa koji će njegovoj dragoj pomoći da zauvek ostavi nikotin. Natašu grize savest zbog toga što se truje nikotinom, a u blagoslovenom je stanju, pa se svim silama trudi da što manje puši. Međutim, desi se da dnevno potroši dve pakle! Luki to smeta i zato je odlučio da pomogne svojoj dragoj.

izvor/hellomagazin

foto/arhiva/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter